Metodat profetike për kurimin e problemeve bashkëshortore

Shtëpia Botuese: Mesazhi
Autori: Dr. Abdusemi El-Enisi
Numri i Fletëve: 480

Libri qe keni ne duar, permes stilit te tij unik akademik,iu prezanton programin e profetit Muhamed (Paqja qofte mbi te!) ne jeten e tij bashkeshortore; ju prezanton me sjelljen tip me familiaret e vet, brenda dhe jashte shtepise profetike dhe ju prezanton me metodat e perdoruara prej tij ne kurimin e problemeve bashkeshortore qe ndodhen ne shtepine e tij fisnike. Subjekti i ketij libri vjen ne kornizen e bisedes mbi jurisprudencen e familjes muslimane; duke prezantuar zgjidhje te shumta qe sherbejne per mbroitjen e specifikave te familjes muslimane; i pasuruar me hulumtime, analiza dhe standarde te perftuara nga jeta me e kompletuar bashkeshortore. Perpjekiet djallezore, synojne qe sistemi familiar islam te copetohet, te pushtohet nga rremuja dhe tymnaja, te automatizohet dhe telekomandohet nga planet djallezore, te cilat kanosin seriozisht diniitetit human, duke tentuar me cdo kusht shperberjen e families islame dhe per pasoje edhe te shoqerise islame…

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi