https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
May në kërkim të mënyrës për zhbllokimin e Brexit - Drita Tv

May në kërkim të mënyrës për zhbllokimin e Brexit

Kryeministrja britanike, Theresa May është në kërkim të një mënyre për zhbllokimin e Brexit. Marrëveshja e arritur nga May me Bashkimin Europian u refuzua nga deputetët britanikë javën e kaluar.

Burime nga kabineti, thonë se kryeministrja po shpreson të fitojë mbështetjen e deputetëve të partistë së saj Tory dhe deputetëve të DUP duke zgjidhur shqetësimet e tyre mbi planin “backstop” për kufirin irlandez.

May do japë një deklaratë në orën lokale 15:30, njofton BBC.

Javën e kaluar, May tha se do të përqëndrohet në bisedimet ndërpartiake për të arritur një marrëveshje të Brexit që do pranohet nga Parlamenti.

“Backstop” është “politika e sigurimit” në marrëveshjen e tërheqjes, me qëllim që të sigurohet se çfarëdo që të ndodhë, nuk do të ketë ndryshim në kufirin midis Irlandës së Veriut dhe Republikës Irlandeze pasi Britania e Madhe të largohet nga BE.

Si Mbretëria e Bashkuar dhe BE besojnë se kthimi i kontrolleve kufitare mund ta rrezikojë procesin e paqes. Por mënyra e shmangies së këtyre kontrolleve duhet të bihet dakort.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi