https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Limaj përgjegjës për organizimin e mbledhjes së përbashkët mes dy qeverive - Drita Tv

Limaj përgjegjës për organizimin e mbledhjes së përbashkët mes dy qeverive

Qeveria e ka caktuar zv/kryeministrin, Fatmir Limaj përgjegjës për organizimin e mbledhjes së përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë.
 Kjo mbledhje pritet të mbahet më 27- 28 nëntor në Korçë. Ndërsa ministri i Jashtëm, Behegjet Pacolli ka kërkuar nga ministrat që të përgatisin planet dhe projektet për këtë takim./Kosova Post/
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi