La detyrën si zv.ministër i Infrastrukturës, Hantin Bonati vihet në krye të AlbControl. Ndryshon dhe kreu i ARRSH e KESH

Vetëm pak ditë në parë me një vendim qeverie, Hantin Bonati u lirua nga detyra e tij si zv.ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, post që e mbante që prej vitit 2017, por me sa duket për të marrë një detyrë po aq të rëndësishme. Bonati është emëruar drejtor i AlbControl.

Hantin Bonati ishte emëruar në këtë detyrë në tetor të vitit 2017.

Po kështu Ergys Verdho nga kreu i ARRSH do të jetë drejtor i KESH, post të cilin e mbante Benet Beci, i zgjedhur deputet, ndërsa në vend të tij te ARRSH shkon Evis Berberi.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi