Ky është vendi ku nuk lejohet përdorimi i mediave sociale!

Rrjetet sociale po kanë ndikim çdo ditë e më shumë në jetën e njerëzve dhe po e lehtësojnë jetën e njerëzve. Por ekziston një vend në botë ku nuk po lejohen rrjetet sociale.

Republika e Çadit në Afrikë ka një vit që e ka ndaluar përdorimin e rrjeteve sociale.

Pikërisht me 28 mars të vitit të kaluar ishte marrë vendimin. Tash aktivistët në Çad po kërkojnë që ky vendim të shfuqizohet.

Qeveria e këtij vendi kishte vendosur që ky vendim të qëndroj në fuqi deri në vitin 2033.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi