Ky është sekreti për të mos e rrudhosur kurrë këmishën në valixhe

Sa herë që jeni duke bërë një valixhe për një udhëtim dhe e dini se duhet të merrni këmisha me vete, qoftë për punë ose për argëtim, e dini se një hekur duhet të gjendet diku, sepse këmisha do të bëhet e ndyrë pavarësisht se si ta rregulloni atë.

E kemi gabuar për kaq shumë kohë, sepse ka hapat e duhur për ta palosur për valixhen tuaj dhe është teknika “Roll Ranger”. Le të shohim foton dhe si të shmangim rrudhat tani e tutje.

1.Mbërtheni të gjithë butonat dhe kthejeni në mënyrë që t’i shihni të pasmet.
2. Palosni mëngët në mënyrë tërthore.
3. Përveshni mëngët në mënyrë që të arrijnë te jaka.
4. Palosni anët në të tretat.
5. Palosni nga lart poshtë në të tretat dhe vendoseni në valixhe. Gati për të udhëtuar!

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi