https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Kryeministri Rama publikon fotot nga lagjia e re në Baldushk: “53 familje të prekura nga tërmeti kanë hyrë në shtepitë e reja” - Drita Tv

Kryeministri Rama publikon fotot nga lagjia e re në Baldushk: “53 familje të prekura nga tërmeti kanë hyrë në shtepitë e reja”

53 familje të prekura nga tërmeti tashmë kanë hyrë në shtëpitë e tyre të reja në në Baldushk.

Kryeministri, Edi Rama ka postuar fotot se si po merr forme lagjia e re.

“MIRËMËNGJES dhe nga Baldushku, ku deri tani kemi strehuar në shtëpi të reja 53 familje të prekura nga tërmeti, e tanimë po përfundojmë krejt lagjen e re edhe për familjet e tjera, ju uroj një fundjavë të mbarë”, shkruan Rama në rrjetet sociale.

Faaa
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi