https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Kroaci, 37 persona të prekur nga koronavirusi - Drita Tv

Kroaci, 37 persona të prekur nga koronavirusi

Klinika “Dr. Fran Mihaljeviç” ka konfirmuar pesë raste të reja të të prekurve nga koronavirusi, kështu që numri i pacientëve të konfirmuar deri më tani me COVID-19 në Kroaci ka shkuar në 37.

Selia Kombëtare e Mbrojtjes Civile konfirmoi në një konferencë të rregullt për shtyp se gjithsej 37 persona janë infektuar me koronavirus në Kroaci.

Këto janë pesë raste të reja nga dje, kurse anëtarët e stafit thanë se ato ishin të gjitha raste të importuara ose persona me kontakte të ngushta me rastet e njohura.

Dy raste të reja janë regjistruar në Osijek, dhe nga një në Sisak, Varazhdin dhe Zagreb.

Avokatja e Popullit për fëmijë Helenca Pirnat Dragiçeviç komentoi rastin e një fëmije të prekur, duke thënë se fëmijët janë grup i cenueshëm dhe se është e rëndësishme të mos zbulohen informacione ose të zbulohet identiteti i fëmijës.

Nga këta 37 pacientë, një raportohet të jetë shëruar, duke pasur parasysh që ajo ishte ndër të parat që kishte kontraktuar koronavirusin në Kroaci.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi