Kreu shkelje të detyrës, shkarkohet drejtori i Kadastrës në Kuçovë

Shkarkohet nga detyra drejtori i Agjensisë Shtetërore të Kadastrës, dega Kuçovë, Fatmir Doksani.

Ai është shkakruar nga Lame per disa shkelje në detyrë, mesohet se Doksani nuk ka ekzekutuar disa vendime gjykate të formës së prerë për regjistrimin e pronave në Kuçovë.

Doksani kishte 3 vjet në këtë post dhe sot në vend të tij i emërua Shkëlqim Braushi.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi