https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Kongresi i UEFA-s, Duka në krye të delegacionit shqiptar - Drita Tv

Kongresi i UEFA-s, Duka në krye të delegacionit shqiptar

Në punimet e Kongresit të 42-të të UEFA-s, që është mbajtur në Bratislavë të Sllovakisë, ka marrë pjesë edhe një delegacion i Federatës Shqiptare të Futbollit.

Pjesë e punimeve të organizmit më të lartë drejtues të futbollit europian kanë qenë presidenti i FSHF-së, Armand Duka, zëvendësi i tij Edvin Libohova, si dhe sekretari i përgjithshëm Ilir Shulku.

Anëtarët e UEFA-s kanë miratuar gjatë këtyre punimeve të Kongresit, bilancin financiar të vitit 2016-2017, e po ashtu edhe buxhetin për periudhën 2018-2019.

Gjithashtu janë miratuar edhe disa ndryshime statutore të propozuara.

Përpara nisjes së punimeve, presidenti i FSHF-së Duka ka zhvilluar një takim edhe me presidentin e FIFA-s, Gianni Infantino./Top Channel/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi