Këto paga do të marrin nga tani këshilltarët e Kryeministrit Haradinaj

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj pas disa muajve në krye të pozitës mori vendimin për rritjen e pagës së tij dhe stafit qeveritar.

Paga u është rritur edhe 16 këshilltarëve të tij, të cilët marrin paga të majme, prej 1 mijë e 100 deri 1 mijë e 340 euro.
Të gjithë janë të ndarë në fusha të ndryshme si ekonomi, çështje të rinisë, siguri e diasporë.

Këta janë këshilltarët e tij:

Avni Arifi, këshilltar politik dhe Shef i stafit
2. Gani Demaj, shef kabineti
3. Selim Selimi, këshilltar ligjor
4. Meliza Haradinaj, këshilltare politike
5. Halil Matoshi, këshilltar politik dhe për media
6. Alban Dermaku, këshilltar politik
7. Haki Shatri, ekonomi
8. Diellza Hoti, çështje të rinisë
9. Arber Vllahiu, këshilltar politik dhe zëdhënës i Qeverisë
10. Nita Himaduna, këshilltare politike
11. Hysen Gashi, këshilltar për siguri
12. Jahja Lluka, këshilltar për diasporën
13. Gazmend Syla, këshilltar për kategoritë e luftës
14. Arben Shabani, këshilltar për minoritete;
Të jashtëm
15. Agron Jaha, shëndetësi
16. Gazmend Abrashi, biznes./Kosova Post/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi