Kërkon zbutjen e sigurisë në burg, Zani Çaushi sërish në dyert e gjykatës së Korçës

Mbërrin në dyert e gjykatës së Korçës, Zani Çaushi.

Seanca e sotme përkon me kërkesën e ndryshimit të llojit të sigurisë së burgut dhe është parashikuar të zgjatë deri në orën 15:00, ndërkohë që do zhvillohet me dyer të mbyllura për shkak edhe të masave anticovid.

Zani Çaushi iu rikthye edhe njëherë kërkesës së tij për lirimin me kusht si dhe për herë të parë për ndryshimin e llojit të sigurisë.

Çaushi vuan dënimin në siguri të lartë në IEVP, Drenovë.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi