Kavaja pret “Work & Study”! 300 maturantë dhe punëkërkues u njohën me programet e studimit

Qyteti i Kavajës ishte ndalesa e parë e panairit “Work & Study” ku më shumë se 300 maturantë dhe punëkërkues nga Kavaja dhe Rrogozhina u prezantuan me programet më të mira të studimit nga institucionet arsimore private e publike.

Qëllimi i panairit ishte këshillimi i karrierës për të rinjtë dhe orientimi i tyre drejt një punësimi jo vetëm të sigurt por edhe mjaft cilësor.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi