https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Kandidati Beni Kizolli viziton fabrikën e prodhimit të kabllove elektrike “Proton Cable” në Prizren - Drita Tv

Kandidati Beni Kizolli viziton fabrikën e prodhimit të kabllove elektrike “Proton Cable” në Prizren

Vizitë në fabrikën e prodhimit të kabllove elektrike “Proton Cable” në Prizren

Dita për prodhuesit vendor që ta kenë mbrojtjen dhe kujdesin e shtetit tashmë erdhi.

Ne, nën qeverisjen Kurti do ta mbrojmë grantin e katër qeverisës për komunat në vlerë prej 600 milionë eurosh që të rrisim prodhimin vendor, të zëvendësojmë importin dhe të rrisim eksportin. Këto qeveritë që kemi pasur deri tani e kanë kursyer buxhetin për ekonomitë prodhuese dhe e kanë shpërdorur atë për lukse qeveritare, por erdhi dita që ta ndalim luksin të luftojmë korrupsionin dhe të rrisim buxhetin. #Erdhidita për zhvillim dhe përparim! #Voto126 #SylejmanÇerkezi31 #BeniKizolli32

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi