https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Kalin: Aleatët në NATO duhet të marrin seriozisht shqetësimet e Turqisë për siguri - Drita Tv

Kalin: Aleatët në NATO duhet të marrin seriozisht shqetësimet e Turqisë për siguri

Zëdhënësi i Presidencës turke, Ibrahim Kalin bëri të ditur se aleatët duhet të marrin seriozisht shqetësimet e Turqisë për siguri.

Samiti i NATO-s do të mbahet më datat 3-4 dhjetor në kryeqytetin Londër të Anglisë.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) kundërshtuan planin e NATO-s, në të cilin organizata separatiste terroriste PKK/YPG cilësohej si kërcënim, ndërsa Turqia u kundërpërgjigj duke kundërshtuar planin e aleancës ndaj vendeve Baltike dhe Polonisë.

Zëdhënësi i Presidencës turke, Ibrahim Kalin nëpërmjet llogarisë së tij në median sociale bëri deklarata të rëndësishme në lidhje me çështjen.

Turqia ka ushtrinë e dytë më të madhe të NATO-s dhe është kandidate e fortë për anëtarësim të plotë në Bashkimin Evropian (BE).

“Aleatët duhet të marrin seriozisht shqetësimet e Turqisë për siguri dhe duhet të bashkëpunojnë për të kapërcyer këtë”, bëri të ditur Kalin.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi