https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Jeta e përhumbur e Lisa Marie Presley! - Drita Tv

Jeta e përhumbur e Lisa Marie Presley!

Kessler, një mikeshë dhe specialiste e pikëllimit me bazë në Los Anxhelos, ishte takuar me Presley-n në verën e vitit 2020, menjëherë pas vdekjes së djalit të saj, Benit.

Ajo tragjedi u duk si e fundit në një seri trazirash në jetën e saj, duke filluar me humbjen e babait të saj, Elvis Presley, në vitin 1977, kur ajo ishte vetëm nëntë vjeç.

Që atëherë, gruaja që miqtë e quanin “LMP” kishte duruar një udhëtim të turbullt të saj: katër martesa, katër divorce, beteja me varësinë, humbje familjare dhe transmetimin e financave të saj të rrënuara të trenit për të gjykuar nga bota. “Unë jam një mbretëreshë e tabloideve … princeshë … si të doni më quani”, i tha Presley Rolling Stone në 2003.

Disa nga ato trazira dhe ankth u dokumentuan, ose u aluduan, në tre albumet që ajo kishte bërë. Siç vëren producenti Glen Ballard, i cili ka punuar në njërën prej tyre, “Nuk ka qenë kurrë një udhëtim i lehtë për të”.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi