Ja mënyrat natyrale për të parandaluar gripin!

Ka metoda natyrale që mund ti bëni në shtëpi për të parandaluar gripin, një nga sëmundjet më të zakonshme gjatë tranzicionit sezonal.

Mburojë natyrale e gripit, turshi të bëra në shtëpi

Në fillim të këtyre metodave vjen kos i bërë në shtëpi dhe turshitë. Këto ushqime të fermentuara nuk përmbajnë viruse dhe janë të pasura me antibiotikë probiotikë. Në sëmundjet virale, sistemi imunitar humbet mburojën e mbrojtjes së imunitetit kudër antibiotikëve.

Imuniteti i cili nuk mund ta luftojë virusin pas një kohe,bie në kolaps dhe gripi bëhet më i vështirë për tu kaluar. Prandaj, ekspertët theksojnë se ushqimet natyrale dhe antibiotikët natyralë do të jenë më efektivë në këtë drejtim. Mënyra më efektive për të parandaluar gripin është ushqyerja e duhur. Tjetra është pastrimi i duhur.

Sidomos për njerëzit që kalojnë shumë kohë gjatë ditës në vende publike, larja e duarve me sapun me vaj ulliri, bën një efekt mbrojtës prej 70 për qind ndaj sëmundjeve.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi