https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Huawei synon të shes 200 milionë telefona, deri më 25 dhjetor - Drita Tv

Huawei synon të shes 200 milionë telefona, deri më 25 dhjetor

Huawei është një nga kompanitë telefonike me rritje më të shpejtë në treg. Ata kanë dërguar rreth 153 milionë njësi në vitin 2017 dhe kompania kishte për qëllim të kalonte 200 milionë njësi vitin e ardhshëm. Kompania ka thënë tani se pret të arrijë këtë moment historik deri më 25 dhjetor 2018.

Shifra 200 milionë do të përfaqësojë dërgesat globale, jo shitjet për klientët, si të Huawei ashtu edhe të nën-markës së tyre, Honor. Kompania do të jetë në gjendje për të arritur këtë moment historik për shkak të rritjes së shpejtë në tre tremujorët e fundit.

Ajo që është mbresëlënëse është se Huawei ka qenë në gjendje ta arrijë këtë në mes të shqetësimeve të sigurisë që lidhen me produktet e tyre të rrjetëzimit dhe problemeve të fundit ligjore.

Presidenti i divizionit të telefonave të Huawei, He Gang, ka thënë se dërgesat globale të telefonëve të Huawei dhe Honor kanë gjasa të arrijnë 200 milionë deri më 25 dhjetor të këtij viti. Për të festuar këtë rast të veçantë, kompania do të lansoj një edicion special të një pajisje, në të njëjtën ditë.

Kompania ka parë me të vërtetë rritje të pabesueshme këtë vit. Huawei e tejkaloi Apple në tremujorin e dytë dhe të tretë të këtij viti, duke marrë pozitën e dytë në listën e shitësve të telefonëve më të mëdhenj në botë. Është e dyta, vetëm pas Samsung.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi