https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Haradinaj: Kosova në gjendje gadishmërie, do të veprojmë në rast nevoje - Drita Tv

Haradinaj: Kosova në gjendje gadishmërie, do të veprojmë në rast nevoje

 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka mbledhur sot në një takim urgjent Këshillin e Sigurisë së Kosovës, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e fundit në vend. Sipas tij gjendja e gadishmerisë nuk është urdhër për veprim.

Ai në konferencën për media pas takimit ka thënë se gjendja e sigurisë në vend është e qetë dhe stabile por se kanë kërkuar rritje të numrit të forcave në rast të ndonjë situate.

“Qytetarët duhet të ndihen të sigurt. Gjithë qytetarët qe jetojnë në Kosovë nuk duhet të ndihen të rrezikuar. Rritja e shkallës se gadishmëris nuk është urdhër për veprim. Ska urdhër. Jemi në gjendje gadishmërie në rast se ka prishje të rendit dhe ligjit atëher do të veprojmë.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi