https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Hapet në Athinë muzeu në nder të Maria Callas - Drita Tv

Hapet në Athinë muzeu në nder të Maria Callas

Nga një mostër e flokëve të saj deri te  një fustan blu që ajo veshi pas performancës së paharrueshme të La Traviata të Verdit në La Scala të Milanos në vitin 1955, Vizitorët në Athinë mund të mrekullohen me sende që i përkasin divës së operës Maria Callas në një muze të  ri kushtuar sopranos.

E vendosur në një godinë trekatëshe në zemër të kryeqytetit, muzeu hapet për  nder të 100-vjetorin e lindjes së Callas.

“Rëndësia e muzeut është e madhe për Athinën dhe për Greqinë , sepse Maria Callas është një nga emrat më të mëdhenj të muzikës. Megjithëse ka disa shoqëri që  nderojnë Callas prej vitesh, kurrë nuk ka ka patur  një muze kushtuar asaj”.

Kostis Bitzanis, Drejtori i muzeut thotë se ky  koleksion i rrallë tërheq fansat ashtu edhe për ata që kanë dëgjuar për  divën e operas, por nuk e kanë dëgjuar kurrë të këndojë.

Në katin e dytë të muzeut, vizitorët mund të dëgjojnë pjesë të performancave të njohura të Callas, si “Casta Diva” nga opera “Norma” e Bellinit.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi