Hallakamë politike, Ramush Haradinaj dërgohet në Gjykatë Kushtetuese

Lëvizja Vetëvendosje e ka paralajmëruar kryeministrin e dorëhequr, Ramush Haradinaj, që mos të merr vendime në këtë kohë si kryeministër, pasi që do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese secilin vendim të tij.

Deputetja e VV-së, Albulena Haxhiu, ka shkruar se “qeveria që ka rënë, nuk ka të drejtë të thërras mbledhje dhe të marrin vendime”.

Ajo ka shtuar se “secilin vendim, do t’a kontestojmë në Gjykatën Kushtetuese sepse është jokushtetues por jo vetëm sepse kjo do të ketë pasoja edhe penale”.

Qeveria që ka rënë, nuk ka të drejtë të thërras mbledhje dhe të marrin vendime.

Secilin vendim, do t’a kontestojmë në Gjykatën Kushtetuese sepse është jokushtetues por jo vetëm sepse kjo do të ketë pasoja edhe penale.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi