Gabimi katastrofik që krijon rrudha rreth syve

Siç e dimë, koha kalon dhe rrudhat shtohen. Por nuk janë vetëm vitet “përgjegjëse” për rrudhat, por edhe mënyra jonë e jetës dhe dieta si dhe disa zakone që e shkaktojnë atë më herët.

Në fakt, shumë gra, pa e ditur, bëjnë gabime të ndryshme që në praktikë madje mund të rezultojnë katastrofike. Njëra prej tyre ka të bëjë me rrudhat rreth syve.

Siç shpjegojnë ekspertët, një gabim kryesor është mënyra se si heqim përbërjen dhe pastrojmë zonën rreth syve. Në mënyrë të pavetëdijshme kur pastrojmë ose vendosim krem ​​bëjmë lëvizje të forta që rezulton të jenë të gabuara.

Kjo pasi lëkura në zonën e syve është më e hollë, më e ndjeshme dhe për këtë arsye është më e prirur ndaj vijave të holla.

Pra, ajo që duhet të bëni gjithmonë është të hiqni përbërjen me lëvizje të butë dhe të butë.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi