Forcat izraelite arrestojnë 9 palestinezë

Forcat izraelite arrestuan nëntë palestinezë në bastisjet e kryera në të gjithë Bregun Perëndimor të pushtuar.

Në një deklaratë, ushtria izraelite tha se palestinezët u arrestuan për “përfshirje të dyshuar në aktivitete popullore armiqësore”, por nuk specifikoi natyrën e këtyre “aktiviteteve” të supozuara.

Ushtria izraelite kryen fushata të shpeshta arrestimi në të gjithë Bregun Perëndimor, duke përfshirë Kudsin Lindor të pushtuar, me pretendime të ndryshme

Sipas shifrave palestineze, afërsisht 5,700 palestinezë, duke përfshirë gra dhe fëmijë të shumtë, aktualisht po vuajnë në qendrat e paraburgimit në Izrael.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi