https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Ferrari shton shitjet, shton dhe fitimet - Drita Tv

Ferrari shton shitjet, shton dhe fitimet

Në tremujorin e parë të këtij viti, Ferrari pati një rritje të shitjeve e po ashtu të të ardhurave për të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, shkruan AutoRepublika.

Italianët rritën shitjet me 8 përqind gjatë kësaj periudhe, me të ardhura afro 1 miliardë euro.

Prodhuesi Maranello ka arsye për të qenë i kënaqur, veçanërisht kur rezultatet e biznesit të tyre krahasohen me atë të Aston Martin.

Aksionarët mund të jenë veçanërisht të kënaqur sepse vlera e aksioneve është trefishuar që nga viti 2016, sipas AutoRepublika. /tesheshi.com/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi