Facebook kopjon Whatsappin, ky është ndryshimi që ju pret në Messenger!

Facebook me ndryshim të ri në aplikacionin e mesazheve.

Facebook ka vendosur të bëjë të mundur që mesazhet e dërguara në aplikacionin Messenger të mund t’i fshini, ashtu siç bëni në Whatsapp kur dërgoni një mesazh gabimisht ose pendoheni me opsionin “fshij për të gjithë”.

“Facebook Messenger është duke punuar për involvimit të këtij opsioni për t’i fshirë mesazhet e padëshiruar të cilat dërgohen në messenger. Por do të ketë një limit për këtë gjë”, ka thënë një përfaqësues nga Facebook pasi kjo gjë mund të shfrytëzohet, mirëpo do të jep disa sekonda kohë për të menduar nese dëshiron ta dërgosh apo jo sikur se ekziston opsioni në Gmail.

Fotografitë tregojnë se mesazhi selektohet dhe ekziston mundësia për “unsend” ose “delete”./Mesazhi/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi