Ekspozita në Kinë, robotë që fluturojnë dhe bëjnë operacione truri

Në Kinë po mbahet ajo që quhet Konferenca Botërore e Robotëve, nga data 20 gusht deri në 25 gusht, ku prezantohen robotët më të fundit.

Ekspozita tregon teknologjitë dhe produktet e reja robotike, që përfshijnë më shumë se 700 robotë që janë të dobishëm në 21 fusha të ndryshme industriale.

Në të mund të shohësh një dron në formën e një pulëbardhe dhe një robot në formën e peshkut. Gjithashtu, në ekspozitë mund të shohësh edhe një robot që luan në piano ose një tjetër që bën operacion në tru.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi