Dolce Gabbana nxjerr në treg atletet si qese mbeturinash

Në faqen e internetit të markës Dolce Gabbana, atletet përshkruhen si më poshtë: Stili i kultit takohet me metaversin, duke sjellë në jetë një vizion futurist të estetikës së firmës së markës, ku materialet bashkëkohore përzihen me teksturat bashkëkohore.

Me një taban të trashë që mbështillet rreth tre herë, këto atlete në mes të sipërme janë bërë nga një pëlhurë e butë me një efekt mbrojtës. Por si i shohin njerëzit e tjerë atletet? Shumë prej tyre nuk janë të sigurt nëse është një atlete apo një çantë, ndërsa disa nga këto atlete duken si një qese mbeturinash. Një arsye është dantella rreth kyçit të këmbës.

Por pavarësisht se disa nga publiku janë të hutuar nga ky model, ne jemi të sigurt që atletet do të gjejnë rrugën e tyre tek klientët që zgjedhin gjithçka, përveç këpucëve të rastësishme. Si përfundim, atletet vijnë në ngjyrë të zezë, dhe çmimi është 1295 dollarë (1202.50 euro).

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi