Demokracia Konservatore Qendra Prishtinë apel qytetarve të Prishtinës dhe Kosovës

Si Demokracia Konservatore qendra Prishrinë ju bëjmë thirrje qytetarve të Prishtinës si dhe qyteteve tjera të Kosovës që ti bojkotojnë çdo produktë që vjen nga serbia .Potrebbe essere un'immagine raffigurante 7 persone
Nuk kemi ne para që ta fuqizojmë armikun tonë shekullorë!Nessuna descrizione della foto disponibile.
Ju bëjmë apel biznesve , tregrtarve si dhe kompanive vendore që është momenti që ti anashklojnë prodhimet sërbe dhe të gjejnë partner të tjerë të vendeve tjera për të bërë biznes, do të mbajnë
përgjegjësi morale patriotike dhe shtetrore nëse bëjnë një gjë të tillë.Potrebbe essere un'immagine raffigurante testo
Nësë vazhdoni me avazin e vjeter dine që para qyteterve të Kosovës jeni të barabartë me kriminelët sërbë që edhe kësaj radhe derdhën gjakun shqipëtarë, sepse me parat tuja ata po na vrasin !
Potrebbe essere un'immagine raffigurante 5 persone
Potrebbe essere un'immagine raffigurante accendino e testo
Potrebbe essere un'immagine raffigurante 9 persone e testo
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi