Del në treg xhupi i parë i fryrë në botë që “fluturon” si një tullumbace

Andrew Costman ka hedhur në treg “HELIUM-10000”, xhupin e parë  me helium që mund të rri pezull mbi kokën e përdoruesit si një tullumbace. Synimi i stilistit është për të kapur kufijtë e modës dhe dizajnit.

Projektuar në Itali dhe prodhuar në Japoni me ndihmën e mjeshtrit vendas. Ky xhup është i qëndrueshëm dhe i lehtë falë materialit të saj “shumë sekret” dhe është i disponueshëm në një larmi ngjyrash. Mund të vishet si çdo xhup, por mbajtësi mund ta marrë atë edhe për një shëtitje duke e mbajtur nga një tel tërheqës i zakonshëm.

 

Vetëm 100 copë do të vihen në dispozicion me një çmim fillestar prej $ 10,000 secila.

Kostman gjithashtu prezantoi “Fury Rocket”, një aksesor i lidhur me xhupin: një kuti muzikore me frymëzim “HELIUM-10000”

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi