Cybertruck i Tesla-s do të ketë edhe mbushje të shpejtë prej 1MW

Gjatë eventit të sotëm të fillimit të dërgesave të Tesla Semi, kompania amerikane në mënyrë të befasishme njoftoi se teknologjia e re e mbushjes me 1 Megawatt e cila mbështetet nga Semi i ri, do të integrohet gjithashtu edhe tek Cybertruck në ardhje.

Falë “teknologjisë së re të ftohjes me imersion”, karikuesi mund të arrijë prodhim shumë më të lartë duke ruajtur një faktor relativisht të vogël të formës, prandaj është e mundur mbështetja e karikimit Cybertruck 1MW, raporton Arena EV.

Në fakt Tesla nuk sqaroi se si në të vërtetë Cybertruck do të jetë në gjendje të arrijë 1MW dhe për sa kohë.

Përveç teknologjisë së karikimit, modeli i motorit me 1,000 volt në Tesla Semi do të arrijë në automjetet e ardhshme, por edhe një herë, Elon Musk nuk elaboroi më tej, kështu që ne nuk e dimë nëse modelet e ardhshme apo ato ekzistuese do ta marrin këtë teknologji.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi