KATEGORIA

VIDEO

Roli i psikologut në institucionet shkollore!

https://youtu.be/YLX7V1iZEY8 Roli i psikologut në institucionet shkollore! E ftuar: Psikologe Marinela Aliaj Moderatore: Besa Arkaxhiu

Edicioni Informativ dt: 21/01/2023

https://youtu.be/YskjA4-CIhI https://youtu.be/psZb9dfhEaE

What happened today? 21 Janar 2023

https://youtu.be/AN52E5_lLmM

Edicioni Informativ dt: 20/01/2023

https://youtu.be/k8D_ZGMpdJQ https://youtu.be/u0WmzRR8CsU

What happened today? 20 Janar 2023

https://youtu.be/k2V6u84pGJw

Edicioni Informativ dt: 19/01/2023

https://youtu.be/TIS0-VAyD-M https://youtu.be/4bFck5Cy43Y

What happened today? 19 Janar 2023

https://youtu.be/ehf6NwxGv2Q

Edicioni Informativ dt: 18/01/2023

https://youtu.be/VhRPcS-fXu8 https://youtu.be/c3YbvrFgN8M

What happened today? 18 Janar 2023

https://youtu.be/JZNvKZYMDHw

AI, AJO DHE DASHURIA

Autorë : MAHMUD DERVISHI ,NIZAR KABANI Përzgjodhi dhe përcolli në shqip :AGRON ISLAMI Shtypi :Shtypshkronja Focus Print,Shkup Boton :Ajan Poezia arabe ka mbartur ndër shekuj një mistikë të shprehur permes përmallimit. Një...

Lajmet e fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img