KATEGORIA

VIDEO

Figura shqiptare në Lindjen e Mesme

https://youtu.be/Wfe28aonouM Autori:Muhamed Mufaku Shtëpia botuese:Logos-A Botuesi:Adnan Ismaili Kryeredaktor:Husamedin Abazi Redaktor biblioteke:Nuridin Ahmeti Redaktor:Ali Pajaziti Redaktor artistik dhe disenji:Edib Agagjyshi Redaktor teknik:Sedat Halimi Mbikëqyrës i shtypit:Kemal Ismaili Libri’ Figura shqiptare në  Lindjen e Mesme’, vjen...

Një dialog i pambaruar

https://youtu.be/ry8zN_chA6U Autore:Alda Bardhyli Shtëpia botuese:Logos-A Botuesi:Adnan Ismaili Kryeredaktor:Husamedin Abazi Redaktor biblioteke:Muhamed Jashari Redaktor artistik dhe disenji:Edib Agagjyshi Redaktor teknik:Halil Berisha Mbikëqyrës i shtypit:Kemal Ismaili   Libri’ Një  dialog i pambaruar’ përmban në vetvete dy...

Veli dhe kuptimi

https://youtu.be/zev0Za2TbPE   Autor:Ibrahim Kalin Shtëpia botuese:Logos-A Përktheu:Rubin Hoxha Botuesi:Adnan Ismaili Kryeredaktor:Husamedin Abazi Redaktor biblioteke:Ali Pajaziti Redaktor artisik dhe disenji:Edib Agagjyshi Redaktor teknik:Naser Fera Regjistri i intelektit është mjaft i fryrë.Vështirë të thuash nëse të...

HYRREMI Konkubina Moskovite

https://youtu.be/2c2fbu8yck4 Autori: Demet Altinyeleklioglu Redaktor: Mensyr Bytyqi  Përkthyese: Blerina Coka Kopertina: Fisnik Bytyqi Shtëpia botuese: Pena Numri i faqeve:560 Konkubina moskovite Hyrrem  një grua që ecën në rrugën e rrezikshme nga haremi në sulltanat. Libri ‘HYRREMI’ nga...

Gratë Spiune

https://youtu.be/QIpg7LRCiTc Autori:Vitali Pavlov Shtëpia botuese:Bota Shqiptare Redaktor:Kujtim Gjonaj Korrektore letrare:Manjola Ali Kopertina:Elvira Çiraku Botues:Genti Gjonaj Përktheu:Vladimir Bregu Mata Hari është  një  heroinë  me kombësi hollandeze.Gjatë  luftës së  parë  botërore, komanda ushtarake franceze...

Kosova Fatkeqe

https://youtu.be/AYT_Bx2PsNA Autori:Milazim Krasniqi Shtëpia botuese:LOGOS-A Botuesi:Adnan Ismaili Kryeredaktor:Husamedin Abazi Redaktor biblioteke:Ali Pajaziti Redaktor artistik dhe disenji:Edib Agagjyshi Redaktor teknik:Naser Fera Mbikëqyrës i shtypit:Kemal Ismaili Kosova  vazhdon të  jetë  fatkeqe edhe si shtet i...

Lajmet: 20/01/2022

https://youtu.be/d8jbFDPqHV4   https://youtu.be/o2IsGRkYZW8   https://youtu.be/FpGwrxVvGGA

Lajmet: 19/01/2022

https://youtu.be/lc8geJwA0eg   https://youtu.be/-3uOuFEUzas

Lajmet: 18/01/2022

https://youtu.be/nyftkTm1XEc   https://youtu.be/rA8Z20cm5Vw https://youtu.be/2viTjj1ZteU

Lajmet: 17/01/2022

https://youtu.be/gioALisoQ9k   https://youtu.be/IFe0KO9ooyM   https://youtu.be/pf7axzcFcfg

Lajmet e fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img