KATEGORIA

ZVICER

Fermerët zviceranë fitojnë më shumë se një vit më parë

Brenda një viti, rreth 1.000 ferma janë zhdukur përsëri në Zvicër. Në vitin 2016 pati pothuajse 52.300 biznese, sipas Raportit Federal të Bujqësisë. Të ardhurat...

Papunësia në Zvicër: 3.0%, pak më e ulët se një vit më parë

Në fund të tetorit, në Zyrat regjionale për Ndërmjetësim të Punës (RAV) në Zvicër kanë qenë të regjistruar sio të papunë 134.800 persona. Me një...

Të mirat dhe të këqijat për të punuar në Zvicër

Sapo keni mbërritur në Zvicër? Atëherë ja cilat janë të mirat dhe jo të mirat e punës në Zvicër. “The Local”, sjell disa nga...

Lajmet e fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img