KATEGORIA

ZVICER

OKB i kërkon Zvicrës forcim të luftës kundër racizmit dhe dhunës familjare

Zvicra duhet të bëjë më shumë në luftë kundër racizmit dhe kundër dhunës mbi gratë. Këtë e ka kërkuar Këshilli për të Drejtat e...

Gjatë tetorit, 8.4% kërkesa azili më shumë se në shtator

Gjatë muajit tetor të këtij viti, në Zvicër kanë kërkuar azil 1528 persona, që është për 119 ose 8.4% më tepër se në muajin...

Fermerët zviceranë fitojnë më shumë se një vit më parë

Brenda një viti, rreth 1.000 ferma janë zhdukur përsëri në Zvicër. Në vitin 2016 pati pothuajse 52.300 biznese, sipas Raportit Federal të Bujqësisë. Të ardhurat...

Papunësia në Zvicër: 3.0%, pak më e ulët se një vit më parë

Në fund të tetorit, në Zyrat regjionale për Ndërmjetësim të Punës (RAV) në Zvicër kanë qenë të regjistruar sio të papunë 134.800 persona. Me një...

Të mirat dhe të këqijat për të punuar në Zvicër

Sapo keni mbërritur në Zvicër? Atëherë ja cilat janë të mirat dhe jo të mirat e punës në Zvicër. “The Local”, sjell disa nga...

Lajmet e fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img