KATEGORIA

KUZHINE

Supa e pulës kundër shtypjes së lartë të gjakut

Një studim i ri ka treguar se supa e pulës mund të shërbejë për ta luftuar shtypjen e lartë të gjakut. Autorët e studimit pohojnë...

Ja Dieta e dimrit, 10 ushqimet e stinës

Shumë fruta dhe perime të stinës do të ishin ideale për të përballuar sa më mirë ndërrimin e stinëve dhe ardhjen e dimrit. Cilat do...

Si të hiqni ndryshkun nga pajisjet metalike!

Nëse keni enë gatimi apo mjete të tjera të cilat janë prekur nga njolla ndryshku, ka një mënyrë se si mund ta zgjidhni lehtësisht...

Vetëm 1 përbërës dhe pastroni njollat e vështira të ujit në lavamanit!

Nëse njollat e ujit gëlqeror po prishin pamjen e lavamanit tuaj të kuzhinës, atëherë ju do të dëshironit të kishit një zgjidhje sa më...

Ushqimet më të mira për të ngrënë në mëngjes

Disa prej nesh shpesh për efekt kohe apo si pasojë e neglizhencës e braktisin ngrënien e vaktik të mëngjesit pasi e konsiderojmë jo të...

Lajmet e fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img