https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
EKONOMI Archives - Drita Tv

KATEGORIA

EKONOMI

Mete: Garanci shtetërore 4 miliardë lekë në mbështetje të sektorit fason

Këshilli i Ministrave miratoi në mbledhjen e sotme Aktin Normativ për ndryshimin e buxhetit të vitit 2024. Në komunikimin me mediet pas mbledhjes së qeverisë,...

Mete: Të ardhurat, rritje me 70.6 miliardë lekë në 2023-shin

Të ardhurat totale për 12–mujorin e vitit 2023 u realizuan në masën 643.4 miliardë lekë ose 100.1% e planit fillestar të buxhetit të së...

INSTAT: Gati 65 % e të punësuarve, në sektorin e shërbimeve

Instituti i Statistikave (INSTAT) publikoi rezultatet finale të anketës strukturore të ndërmarrjeve për vitin 2022, sipas të cilave numri i ndërmarrjeve ekonomike aktive në...

ERE prezanton platformën e krahasimit të çmimeve të shitjes së energjisë elektrike

Enti Rregullator i Energjisë, ditën e enjte, mblodhi në një takim të gjithë të licencuarit aktive në aktivitetin e furnizimit, me qëllim njohjen me...

Dhuli: Të dhënat e censit të paprekura, nuk ka informacione të humbura

Drejtoresha e përgjithshme e Institutit të Statistikave, Elsa Dhuli foli sot lidhur me sulmin kibernetik ndaj faqes zyrtare të INSTAT-it në fund të muaji...

Balluku-Kumbaro në Durrës: Taskforcë për kontrollin e menaxhimit

Krijohet taskforca e dedikuar për kontrollin e menaxhimit të ujërave të ndotura në sektorin e turizmit bregdetar. Zëvendëskryeministrja, Belinda Balluku, njëherësh ministre e Infrastrukturës dhe...

ARRSH: Nis vendosja e trarëve për ndërtimin e mbikalimit

Puna për ndërtimin e Lotit 7 të unazës verilindore, me gjatësi 1.92 km, po vijon me ritme të larta. Loti 7 nis nga pjesa fundore...

Balluku dhe Kumbaro në kantierin e aksit Berat-Ballaban

Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku dhe ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro inspektuan sot punimet për ndërtimin e aksit...

Digjitalizimi i shërbimeve financiare”, Rama i vë “detyrë” BSH dhe bankave të tjera

Në një takim me përfaqësuesit e bankave të nivelit të dytë, Kryeministri Edi Rama e ka bërë të qartë prioritetin e qeverisë së tij...

Raporti i BERZH: Lidhjet politike pengojnë zhvillimin e sektorit privat.

Lidhjet politike ngadalësojnë zhvillimin e sektorit privat në Shqipëri. Kjo është një ndër gjetjet e Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim në Raportin e...

Lajmet e fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img