KATEGORIA

AKTUALITET

Ramazani, sociologjikisht: çfarë i ndodh individit, familjes dhe shoqërisë!

Nga Valter Nasufi*   Feja është e vjetër sa vetë njerëzimi dhe ka një ndikim të madh në jetën tonë. Ajo ka ekzistuar dhe vazhdon...

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Mjedisit

Sot është Dita ndërkombëtare e mjedisit, e cila u caktua në vitin 1972 nga Asambleja e përgjithshme e OKB-së. Qëllimi i kësaj dite është për...

Gjysmëhëna e Kuqe Turke shtron iftare për jetimët në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni

Gjysmëhëna e Kuqe Turke me rastin e Ditës Botërore të Jetimëve, e cila në shtetet myslimane shënohet në ditën e 15-të të Ramazanit, ka...

Tribuna e mbajtur në xhaminë e Lozanës 27.05.2018!

Tribuna e mbajtur në xhaminë e Lozanës 27.05.2018! https://www.youtube.com/watch?v=yemBJbzRmK8&feature=youtu.be

Fushata Globale Anti-Erdogan! Nga: Behar Kaceli

Për të gjithë ata që e kanë ndjekur rrjedhen e ngjarjeve në Turqi dhe sidomos këto dy vitet e fundit, kanë vënë re një...

Libri i Syrja bej Vlorës publikohet për herë të parë

Një vështrim historik mbi librin “Historia e pashallarëve shqiptarë në Perandorinë Osmane” të Syrja bej Vlorës nga Dr. Hasan Bello, Instituti i Historisë, QSA Libri i...

ZEKATI I AKSIONEVE!

Prof.Dr. Vehbe Zuhajli Nëse kompania e nxjerr zekatin e gjithë kapitalit, kjo vlen për të gjithë aksionerët në atë kompani, ngase kompania këtë e bën...

Shqipëria e Kosova, në 10 destinacionet më të mira për t’u vizituar në Europë

Shqipëria e Kosova janë në 10 destinancionet më të mira për t’u vizituar në 2018-ën, sipas Lonely Planet, një prej agjencive më të mëdha...

Televizioni Drita nis trasmetimin në Platfomën Vala, kanali 56

Televizioni Drita vazhdon rritjen e saj në zgjerimin e rrjetit të trasmetimit duke qenë më pranë me një numër edhe më të madh të...

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ju uron të gjithë besimtarëve, Gëzuar Muajin e Bekuar të Ramazanit!

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ju uron të gjithë besimtarëve, Gëzuar Muajin e Bekuar të Ramazanit!

Lajmet e fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img