KATEGORIA

AKTUALITET

Tribuna e mbajtur në xhaminë e Lozanës 27.05.2018!

Tribuna e mbajtur në xhaminë e Lozanës 27.05.2018! https://www.youtube.com/watch?v=yemBJbzRmK8&feature=youtu.be

Fushata Globale Anti-Erdogan! Nga: Behar Kaceli

Për të gjithë ata që e kanë ndjekur rrjedhen e ngjarjeve në Turqi dhe sidomos këto dy vitet e fundit, kanë vënë re një...

Libri i Syrja bej Vlorës publikohet për herë të parë

Një vështrim historik mbi librin “Historia e pashallarëve shqiptarë në Perandorinë Osmane” të Syrja bej Vlorës nga Dr. Hasan Bello, Instituti i Historisë, QSA Libri i...

ZEKATI I AKSIONEVE!

Prof.Dr. Vehbe Zuhajli Nëse kompania e nxjerr zekatin e gjithë kapitalit, kjo vlen për të gjithë aksionerët në atë kompani, ngase kompania këtë e bën...

Shqipëria e Kosova, në 10 destinacionet më të mira për t’u vizituar në Europë

Shqipëria e Kosova janë në 10 destinancionet më të mira për t’u vizituar në 2018-ën, sipas Lonely Planet, një prej agjencive më të mëdha...

Televizioni Drita nis trasmetimin në Platfomën Vala, kanali 56

Televizioni Drita vazhdon rritjen e saj në zgjerimin e rrjetit të trasmetimit duke qenë më pranë me një numër edhe më të madh të...

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ju uron të gjithë besimtarëve, Gëzuar Muajin e Bekuar të Ramazanit!

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ju uron të gjithë besimtarëve, Gëzuar Muajin e Bekuar të Ramazanit!

Muaji i Ramazanit, Fondacioni i Rinisi Islame të Zvicrës uron besimtarët muslimanë

Me rastin e fillimit të Muajit të Madhëruar të Ramazanit, Fondacioni i Rinise Islame të Zvicrës nepermjet kryetarit të saj z. Lulzim Lecaj uron...

Ekrem Simnica vëllëzërve mulsimanë në diasporë, Urime Ramazanin!

Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit Drejtoria për Diasporë në Bashkësinë Islame të Kosovës ka uruar të gjithë bashkëatdhetarët muslimanë...

ANALISTËT TALLAVA, UE- JA DHE JAKËBARDHËT SERVIL

Nga: Bashkim Aliu Në kohën e nëpërkëmbjes së vlerave dhe promovimit të antivlerave në shkallë globale dhe masive, e që ironia të jetë edhe më...

Lajmet e fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img