Bora në Prishtinë, bllokohen rrugët dhe trotuaret

Mëngjesi i së enjtes, e ka gjetur pothuajse të bllokuar Prishtinën. Bora e cila ka rënë gjatë natës, ka bërë që veturat dhe këmbësorët të kenë problem të qarkullojnë në kryeqytet.

Përkundër kësaj, rrugët dhe trotuaret në Prishtinë janë të pa pastruara. Në bazë të disa fotografive, të siguruara nga KosovaPost, shihen rrugët në disa lagje të Prishtinës, të cilat për shkak të borës, janë duke u bërë të rrezikshme për qytetarët.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi