https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Bitcoin për herë të parë në vlerën mbi 7.000 dollarë - Drita Tv

Bitcoin për herë të parë në vlerën mbi 7.000 dollarë

Valuta dixhitale bitcoin të enjten për herë të parë tejkaloi vlerën prej 7.000 dollarë.

Vlera e Bitcoin-it gjatë muajve të fundit është rritur me shpejtësi të madhe ku vetëm gjatë shtatë javëve të fundit është më shumë se dyfishuar. Vlera e kësaj valute të enjten është rritur për 9.7 për qind dhe në këtë mënyrë arriti madje 7.445 dollarë.

Rritja më e fundit e vlerës së kësaj valute dixhitale ka sjellë në vëmendje lajmet këtë javë për atë se operatori më i madh i tregut të derivateve financiare në botë CME Group është i gatshëm të vendos kontrata për Bitcoin. Nëse merret parasysh rritja e sotme, çmimi i saj i shumëzuar me numrin e Bitcoin në qarkullim, tejkaloi 117 miliardë dollarë.

Ndryshe, vlera agregate e të gjitha kriptovalutave botërore është në një rekord prej 190 miliardë dollarësh. Bitcoin është valutë distribuese dixhitale e cila përdoret për transferimin e vlerës në Bitcoin në rrjetin e pagesave./Rtv Drita/

 

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi