https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Beni Kizolli nga Kurilla: Do të ndryshojmë shtetin që na ka vjedhur - Drita Tv

Beni Kizolli nga Kurilla: Do të ndryshojmë shtetin që na ka vjedhur

Kurilla, ndryshimin e bërë në Prizren, me 6 tetor do ta bartë edhe në nivel të #Kosovës.

Përpjekja jonë nuk është për pushtet, sot forcat i kemi bashkuar për shtet, ndërsa në anën tjetër pushteti më shumë se kurrë ka nevojë për ne. Së bashku jemi pran fitores dhe ajo është fillimi i ndryshimit. Prandaj #ErdhiDita e Ndryshimit, Erdhi dita e #qeverisëKurti#Voto126 #SylejmanÇerkezi31 #BeniKizolli32

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi