Beni Kizolli, 6 tetori, dita që vendos për të ardhmen e Kosovës

Për ndryshimin!

Ndryshimi është i nevojshëm sepse qytetarit do t’i kthehet shpresa, ndryshimi është i nevojshëm sepse do të ç’kapet shteti.

Për SHTET e jo për pushtet, nga Lëvizja për Drejtësi jam kandidat për deputet me numër 32 në listën e Lëvizjes Vetëvendosje.

Ne e vlerësojmë lart vullnetin e qytetarëve dhe besojmë në fuqinë e tyre politike.

Besimi i qytetarëve ndaj nesh fillimisht do të na nderoj neve dhe më pas do të na obligojë që të shërbejmë me ndërgjegje.

Të hyrat nga diaspora vazhdojnë të jenë mbartësit kryesor të buxhetit, në këto 20 vite të fundit nuk arritën të sigurojnë një burim alternativ financiar, në anën tjetër përveç zhgënjimit edhe mungesa e politikave afatgjate për vazhdimin dhe forcimin e raporteve me diasporën, shtetin po e fundos në një humnerë në aspektin financiar #ErdhiDita për politikat shtetërore.

#ErdhiDita#SylejmanÇerkezi31#BeniKizolli32#qeveriaKURTI #126

#ErdhiDita për politikat shtetërore.

Të hyrat nga diaspora vazhdojnë të jenë mbartësit kryesor të buxhetit, në këto 20 vite të fundit nuk arritën të sigurojnë një burim alternativ financiar, në anën tjetër përveç zhgënjimit edhe mungesa e politikave afatgjate për vazhdimin dhe forcimin e raporteve me diasporën, shtetin po e fundos në një humnerë në aspektin financiar #ErdhiDita për politikat shtetërore.

Gepostet von Dr. Beni Kizolli am Samstag, 28. September 2019

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi