Për sa më sipër për shkeljet e konstatuara, trupa inspektuese ka rivënë sërish masën urgjente të ndërprerjes së aktivitetit dhe për këtë arsye ka vendosur edhe masën administrative me “gjobë” në vlerën e 100’000 lekëve. Për veprime të mëtejshme, materialet i kaluan prokurorisë së rrethit Gjyqësor Tiranë.

Gjoba ne total 1 milion te reja dhe referim ne prokurori si dhe bllokim aktiviteti