https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Agim Veliu jep dorëheqje nga pozita e kryetarit të komunës - Drita Tv

Agim Veliu jep dorëheqje nga pozita e kryetarit të komunës

Kryetari i deritanishëm i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, tashmë e ka paraqitur edhe aktin e dorëheqjes nga kjo pozitë, pasi të hënën zyrtarisht është emëruar ministër i Punëve të Brendshme dhe Administrtës në Qeverinë Kurti.

Lajmin e ka konfirmuar nënkryetari i Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari, i cili do ta ushtrojë detyrën e të parit të komunës derisa të përfundojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme në këtë Komunë.

“Po e ka dorëzuar aktin e dorëheqjes me shkrim pardje pasdite dhe dje me shkresë përcjellëse ia kam dërguar MAPL-së, e cila e njofton zyrtarisht kryetarin e shtetit për procedim të mëtutjeshëm, shpalljen e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar komune e pastaj afatet i cakton KQZ”, ka thënë Nexhmi Rudari, raporton Koha Ditore.

Agim Veliu e ka lënë në gjysmë mandatin e kryetarit të Podujevës për t’u emëruar në pozitën e ministrit. Për këtë është kritikuar nga shoqëria civile dhe opozita në Podujevë.

Drejtori ekzekutiv i rrjetit të organizatave lokale “Demokracia Fillon Këtu”, Shemsi Jashari, e kishte quajtur këtë veprim të Veliut si papërgjegjësi dhe mosrespekt ndaj qytetarëve, të cilët e kishin zgjedhur për të qenë kryetar komune.

Njësoj kishte thënë edhe kryetari i Qendrës së VV-së në Podujevës, Bajram Ajeti. Të dy kanë thënë se premtimet e Veliut të bëra në fushatë tashmë nuk do të mund të realizohen.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi