A je këtu, pesëdhjetë letra për ty

Titulli: A je këtu, pesëdhjetë letra për ty
Autor: Daut Demaku
Redaktor gjuhësor: Sylejman Dërmaku
Kopertina: Faton Bajgora
Botues: Botime Artini

Lexuese dhe lexues të dashur, A keni dëshirë të keni jetë të shëndetshme?

Të jeni të sukseshëm?

Të jeni të lumtur? A keni dëshirë t’i pushtoni majet më të larta të arritjeve njerëzore?

A keni dëshirë të bëni veten tuaj, familjen dhe kombin – të famshëm dhe me prestigj të lartë?

A keni dëshirë që njerëzimi të habitet me talentin tuaj?

Nëse thoni PO, atëherë këtu fillon udhëtimi, e ky udhëtim është aq i thjeshtë, aq i lehtë, si në lojën e dëshiruar.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi