A duhet ta instaloni iOS 13.5?

Apple iOS 13.5 ka mbërritur dhe është një prej përditësimeve më të rëndësishme të Apple sepse përmban teknologjinë prë gjurmimin e të infektuarve me Covid-19.

Gjithashtu sjell edhe disa përmirësime esenciale dhe rregullime të problemeve të profilit të lartë. Por sa premtues është ky përditësim? Ditët e para të përdorimit kanë treguar shenja pozitive.

Kush duhet ta shkarkojë?
iOS 13.5 është për të gjithë iPhone të cilët kanë të instaluar iOS 13.5. Që nga iPhone 6S tek iPod 7, iOS 13 është i disponueshëm deri tek modelet e fundit.

Për përditësimin do të njoftoheni nga iPhone por nëse ende nuk ju ka mbërritur ky njoftim atëherë mund ta provoni manualisht duke shkuar në Settings > General > Software Update. Testuesit beta të cilët kanë versionet më të reja të iOS 13, së pari duhet të largoheni nga programi përpara se iOS 13.5 tu shfaqet si opsion.

Përdoruesit e iPad kanë kaluar në iPadOS dhe ky artikull i dedikohet vetëm iPhone dhe iPad.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi