4 terroristë të PKK-së dorëzohen tek forcat turke të sigurisë

4 terroristë, një prej të cilëve kërkohej në listën e kategorisë gri, anëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, që u arratisën nga organizata si rrjedhojë e operacionit të ushtrisë turke në veri të Irakut, u dorëzuan tek forcat turke të Sigurisë.

Në postimin e bërë në llogarinë Twitter të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare, bëhet e ditur se në veri të Irakut u organizuan operacione efektive.

Si rrjedhojë, 4 terroristë, një prej të cilëve kërkohej me buletin gri, u arratisën nga organizata separatiste dhe u dorëzuan tek forcat turke të sigurisë.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi