Daily Archives: Apr 18, 2019

We can't let history be forgotten.

Pse NASA dëshiron që ju të drejtoni telefonin tuaj nga një pemë!

NASA dëshiron që ju të merrni një imazh të një peme. Sateliti ICESat-2 i agjencisë së hapësirës vlerëson lartësinë e pemëve nga hapësira, dhe NASA...

Reforma zgjedhore, shtyhet për seancën tjetër kërkesa e PS

Shtyhet për seancën tjetër kërkesa e Partisë Socialiste për afatin e komisionit të reformës zgjedhore. PS kërkoi shtyrjen e Komisionit të Reformës zgjedhore më 28...

Kujdes, ky veprim po bën që fëmija juaj të rritet në mënyrën e gabuar!

Në ditët e sotme të rriturit shpesh janë të zënë me punë dhe jashtë orarit zyrtar të saj. Koha që kalojnë duke folur për punën...

Ngrënia e këtij ushqimi ndihmon në uljen e tensionit të gjakut!

Tensioni i lartë i gjakut mund të shkaktohet duke marrë sasi të lartë të kripës në trup. Por një ushqim që thuhet se ulë shtypjen...

Shoqja e tij ka kancer në tru, veprimi që bëri 6-vjeçari po përlot gjithë botën!

Mirëpo ajo nuk është e vetme në këtë luftë me shëndetin, pranë saj qëndron Oisín, shoku i saj i ngushtë 6-vjeçar. Lulu DeVries dhe Ruskin...

Mësojeni se çfarë rëndësia ka vakti i mëngjesit!

Për arsye të shumta konsiderohet si vakti më i rëndësishëm i ditës. Sipas shumë hulumtimeve, jo shumë njerëz i kushtojnë rëndësinë që duhet vaktit...