• Home
  • KOSOVA
  • Zgjidhja e statusit të zjarrfikësve hyn në fazën e fundit
KOSOVA

Zgjidhja e statusit të zjarrfikësve hyn në fazën e fundit

Spread the love

Ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, z. Bejtush Gashi, priti sot përfaqësuesit e Sindikatës së Zjarrfikësve të Kosovës, me të cilët diskutoi për mundësitë e zgjidhjes së statusit të zjarrfikësve.

Ministri Gashi theksoi se është duke bërë përpjekje maksimale që brenda këtij viti të gjejë një zgjidhje sa i përket statusit të zjarrfikësve.

Ai tha se tashmë jemi në fazën e fundit të gjetjes së një zgjidhje optimale për zjarrfikësit, në mënyrë që krahas cilësisë së reagimit që kanë këta trupa, të kenë edhe statusin e tyre të pranueshëm.

Po ashtu ai vlerësoi profesionalizmin e zjarrfikësve në Kosovë, të cilët përkundër kushteve me të cilat veprojnë , të gjitha rasteve të paraqitura u janë përgjigjur me profesionalizëm./Kosova Post/

Related posts

Shqetësuese, për 10 vjet 387 vrasje në Kosovë

dritatv

Amerika dhe BE-ja demantojnë serbët për ndryshimin e formatit të dialogut

dritatv

Zbulohet mospërputhje e numrit të fletëvotimeve në një qendër votimi në Prishtinë

dritatv

Leave a Comment