Vasili: U dënuan deputetët që mbrojtën Kushtetutën

Kreu i grupit parlamentar të LSI-së i quan deputetët e maxhorancës Esat Pashë Toptanët e rinj, që sipas tij fundi i tij dihet.

Në një status në Facebook, Vasili thotë se u dënuan deputetët që mbrojtën Kushtetutën dhe Shqipërinë.

“Dihet fundi i Esat Pashë Toptanit dhe çdokujt që shet Atdheun. Shqiptarët nuk falin…”, thotë Vasili./Top Channel/